Fårup søger Restaurantchef til Hotel Fårup

Vi søger en Restaurantchef med erfaring og som har lyst til at være en del af et hotel i fantastisk positiv udvikling. Vi søger en Restaurantchef, der med reference til Hotel Chefen vil være en vigtig bidragsyder i den operationelle ledelse af Hotel Fårup, herunder driften af restauranten og i den forbindelse afvikling af konferencer, arrangementer (fester m.v.) og events.

Arbejdsopgaver

Som Restaurantchef vil du være medansvarlig for at opretholde en høj standard på Hotel Fårup.

Dine primære opgaver vil være:

  • Operationel ledelse af restauranten, herunder i forbindelse med konferencer og arrangementer (fester m.v.) på Hotel Fårup
  • Træning af frontpersonale i restauranten
  • Planlægning og seating af gæster i restauranten på Hotel Fårup
  • Planlægning og afvikling af arrangementer i Bålhytten ved Hotel Fårup
  • Planlægning og afvikling af konferencer, arrangementer (fester m.v.) og events på hotellet og i parken
  • At være en del af teamet uden for Fårup Sommerlands åbningssæson

I forhold til ovenfor nævnte opgaver vil du arbejde tæt sammen med både Hotel Chefen, Salgschefen samt køkkenet på Hotel Fårup.

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men vi ser meget gerne, at du enten har en tjeneruddannelse eller min. 3-4 års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen. Det vil være en stor fordel, hvis du kommer fra lignende stilling. Desuden er det en stor fordel, såfremt du har erfaring med afvikling af konferencer, arrangementer (fester m.v.) og events.

Fårup Sommerland er en mindre organisation, hvor tempoet er højt og ambitionsniveauet ligeså. Det er derfor væsentligt, at du er i stand til at arbejde struktureret og formår at have mange bolde i luften samtidig. Som person er du kendetegnet ved et godt humør, at du er udadvendt, systematisk, engageret og motiveret for at skabe resultater - og så har du en udpræget ordenssans. Du trives i et positivt arbejdsmiljø, som til tider er særdeles hektisk, og du formår at bevare overblikket - også når det går stærkt. Du er desuden en synlig og positiv leder, der dog ikke er bange for at korrigere forkert adfærd – men altid i det gode samarbejdes ånd. Og så er du naturligvis en god kollega, der er optaget af at bidrage positivt til arbejdsmiljøet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende fuldtidsjob i en professionel og interessant virksomhed med gode betingelser. Fårup Sommerland er et af de absolut stærkeste brands i Nordjylland og i dansk turisme. Fårup er en sæsonbetonet virksomhed, og du må derfor forvente, at der er en del aften- og weekendarbejde samt varierende arbejdstider i hotellets og parkens åbningssæson. Du vil indgå i en vagtordning, og må derfor også påregne aften- og weekendarbejde udenfor sæsonen i forbindelse med afvikling af konferencer, arrangementer (fester m.v.) og events.

Ansøgning

Send din ansøgning via http://www.faarupsommerland.dk/dk/om-os/job/ledige-stillinger/ inden den 8. januar 2020.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hotel Chef Louise Bager Hansen på lbh@faarup.dk eller 6166 8519. Tiltrædelse ønskes den 1. marts 2020.

Ansøgningsfrist:
08-01-2020
Tiltrædelse:
02-03-2020
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Aften
Dag
Weekend
Kontaktperson:
Louise Bager Hansen
Mobil: +45 61668519
Søg online:

I Fårup er vi ca. 460 ansatte, når vi er flest og flere end 650.000 gæster besøger parken hver sommer.

Vi betragter os selv som en meget seriøs, kvalitetsbevidst og professionel virksomhed, der er med i den absolutte top blandt Skandinaviens oplevelsesparker.
Læs mere om Fårup på www.faarupsommerland.dk